Kampong Camping

29 juni 2019

Het Kampong Omnitoernooi staat weer voor de deur!
squash cricket voetbal hockey tennis jeu de boules
#gezelligheid #luxe lunch #foodtrucks #feest
Lieve Kampong kampeervrienden,

We zitten vol! We hebben dit jaar 24 teams, dus het wordt erg gezellig. Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst door een mailtje te sturen naar info@kampongomni.nl met daarin je teamnaam en aantal spelers.

Hieronder het KAMPEERREGLEMENT van Kampong Camping, zaterdag 29 juni 2019:


Tarieven:Activiteiten:Faciliteiten:

Receptie, toiletgebouw, pingpongtafel, wifipunt, kantine, animatieteam, kampwinkel, zwembad, ligweide, FOODTRUCKS, disco met DJ.

Locatie:

Samen met en bij Kampong Cricket Club

Op de dag van het toernooi vind je op deze site ook het programma en de spelregels.

Waarom het Omnitoernooi


De ultieme sportdag voor grote mensen!
Een dag lang plezier maken, lekker sporten en ontspannen. Maar ook: Het verbinden van de leden uit alle Kampong sportverenigingen.

Je speelt alle zes de Kampong sporten: hockey, voetbal, tennis, cricket, squash en jeu de boules.

Tussen de wedstrijden door wordt er gelunched en de wedstrijd-dag wordt afgesloten met een finale, waarbij de 2 winnende teams van de beide poules het tegen elkaar opnemen in een spannend spel om te bepalen wie de wisselbeker in ontvangst mag nemen. We sluiten af met een diner, gevolgd door een dikke party.

Elk jaar staat een thema centraal: van oer-hollands "Boer zoekt vrouw", "Onafhankelijkheidsdag", "Kampong Camping", "Bollywood", “Kampong in de steigers” tot “The Kampong Coconut Club”.

Geschiedenis


Het 'Omnitoernooi' Kampong werd voor de eerste keer georganiseerd in 2002 in het kader van het 100-jarige bestaan van Kampong.

Toen is ook het Kampong "eeuwboek" verschenen. Hierin staan prachtige anekdotes, dieptepunten, hoogtepunten, verlies, overwinning, voorzitters en hun beleid, Kampongs internationals, tabellen met daarin de groei van de ledenaantallen, leden die het Kamponggevoel omschrijven en foto's, veel foto's.
Het boek is te koop in het clubhuis en is ook online beschikbaar